K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Monday, March 1, 2010

BiLa hAdIfF DaH PaNdAi mEmILiH tUdUnG


HadiffBolat dah ada preference dekat certain2 benda... paling obvious sekali TUDUNG..yaa kawan2..tudung SAYA... Hadiff suka sangat dengan tudung Ariani Pekan Ahad rega RM5 kaler-kaler tu.. kalau suka sorang2 tak mengapa..tp cuba anda bayangkan Hadiff boleh meronta2 suh saya pakai tiap2 hari.. kalau saya xpakai... kompem akan banjir..

Dah banyak kali saya cakap "Ummi xmau pakai tudung tu...x matching dengan baju Ummi"..
Cess macamlaa dia paham kan...hehehhehehe
Kadang2 tu malam2 taim HadiffBolat boring pun dia akan suh saya pakai tudung purple tu...
now terpaksa disembunyikan kerana xmampu bersabar dengan drama yg selalu berlaku..
hatta gelung2 Ikea yg digunakan gantung tudung pun dah jadik favourite spot Hadiff..

8 comments:

Dayah said...

Hadiff dah buleh jadi perunding imej ummi ni.. kelasss gitu..

Rozy said...

Dayah,

kalau asik tudung yg sama jaaa... perunding imej apa benda tu.. hehhehe

Farra Dhelina said...

hah dia menangis suh akk pakai?? hihi.. pndai ank akk sakat ibu dia..hihi

habibah_bib said...

maybe ada citer di sebalik tudung ungu mu itew....

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

ada bakat buat fashion line sendiri ni coz org lain punye citarasa mellow sgt..dia aje yg nampak art ni.

CatlinaFly said...

re: tu lah dah tny tokey kedai tu kata, material linen lagi soft dari cotton..yang dlm gmbr tu, linen mix.. :)

CatlinaFly said...

ade bau mummy dia tak lekat kat tudung tu..heh..

kat sini kami gi pasar rabu beli tudung rm5 hihi

Pah Zarihan said...

alahaii comei nya hadif ni...
petah sungguh hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...