K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Friday, March 12, 2010

TheHoneybunch 2010 Giveaway #1 : Best Birthday Ever!

Wahhh ada contest best sangat kat blog Hanz... sempena besday Hanafi dan hubby..
So for this contest saya pertaruhkan the one and only gambar besday Hadiff (ekceli besday saya jugak...)



Nama : *Muhammad Hadiff Raef
D.O.B : 30 September 2008
Sambutan : 30 September 2009

Ekceli bukannya sambutan birthday HadiffBolat, saya just tumpang Open House kakak yg buat pada hari yg sama.. . and the cake in front of us kat dalam gambar tu was made by myself.. dengan air tangan Ummi Hadiff sendiri...hehehehhe pestaim nih wat kek besday...and for my son lak tuuu... I hope bila dia dah besar nanti, he will remember this cake... Hadiff really loves Upin and Ipin, so Mr Asben superimposed kan gambar Hadiff with those two cute characters... He was really excited bila tengok kek tu.

Hadiff,
Walau tiada lilin untuk ditiup
Walau tiada nyanyian mengiringi
Walau kek Ummi buat tidak sesedap kek Secret Recipe
Walau Hadiff tak pakai baju baru hari tu
Walau Hadiff tak faham apa yang berlaku

Ummi harap,
Hadiff menjadi insan yang berguna
Yang terpuji, mempunyai matlamat dan pengasih
Sesedap nama yang Abah dan Ummi pilih


Kalau cakap bab birthday nih, I would say me and Hadiff are definitely blessed. We share the same birthday!!!


Banyak sangat sponsor yg best2..dan hadiah dia memang tersangat merbelesnya....don't forget to click on the banners and check out what they have to offer!!!



http://www.adrinis.com

http://zizitots.blogspot.com

2 comments:

Hanz said...

Salam Rozy.Thanks for joining.Noted & Good Luck! :>

Rozy said...

Baik Puan organiser!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...