K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Friday, March 12, 2010

DaH lAmA xRaSa bErTuAh..........

Hmm... dah lama diri saya tidak rasa bertuah..meaning menang lucky draw laa..memang banyak lani bloggers wat lucky draw.. memang banyak kali gaklaa saya join..dan memang TIDAK pernah pun terlucky..

TETAPI...

Rini saya rasa tersangatlah bertuahnyaa...

SEBAB

NikHa wat surprise lucky draw..ala-ala xyah submit apa2..ala-ala adhoc punya..oopsssiee tuk follower NikHa ajer..

TAK CAYA?

Tengok ahh...(bunyik cam berlagakss jaa...hehhehehhe)


Saya dapat apaa tau... BUKU!! I loiiikeee... aii kan peminat buku2 nih...


Tenkiu NikHa.... Rozy suka sangat nih!!

5 comments:

Zaliha Wahid said...

kak rozy..

saya pernah baca buku tu.. mmg best..
baca jgn xbaca..

Aishah Megahasz said...

Pernah teringin nak beli. Bila tunjuk kat husband dia kata 'kenapa tak bahagia ke?". Terus letak tak jadi ambik..huhuhu...hahahahahaa

Rozy said...

Zaliha,

wahh..ni yang wat xsabaq nak dapat nih..

Aishah,
kekekkekeke... lawak lak hubby Aishah.. rozy pun xtaulaa apa reaksi Arie bila tengok buku nih..cam saspen jaa..

Hanz said...

alamak! camner leh terlepas contest buku2 ni..aisey...anyway, congrats Rozy..nanti review itu buku ya...

scudmami said...

menang?? seronotnye...

tak kisah menang apa, the feeling = priceless.. hhahah (esp utk yang JARANG jarang sangat bertuah nye seperti diriku inih...)

congrats, nnt share apa tips penting dlm buku tu ye ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...