K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Thursday, March 11, 2010

BiLa RaSa gIgI MeMaNg DaH pOwEr

HadiffBolat now dah banyak gigi.. gigi depan yg sangat besar (inherited from me kotss), dan gigi geraham yg sedang menonjol dengan riang ria nya...

Hobi Hadiff masih lagi menggigit...bersedialahh tuk menjadi mangsa raja siong titi serong...
But now, his victims are no more your fingers, hands or legs.
TAPI......................

I
I
I
I
I
V

cuba teka apakah ini??

Semalam ada budak kecik kena babab sebab dengan happilynyaa menggigit benda alah nih...
tengok macam satu achievement pun ada..

8 comments:

mirah said...

adakah kepala sofa yg hadif gigit tu? tak pun handbeg ibunya..hihi..tajam giginya..

scudmami said...

sofa ke tu Rozy?? waduhhh... (tak cukup makan ye Hadif bolat?? Ibu tak bagi makan ye?? hehehhe)

Rozy, Faris pon kuat menggigit sekarang ni... kalau dukung je mesti bahu jadik mangsa.. kalau duduk duduk tu and dia datang bermanja2 tu, beware lah sebab sure kaki atau tangan jadik mangsa..

paling best, ku suka dok bersila atas sofa, nanti dia mengendeng2 sedar2 ibu jari kaki ku telah digigit... adoiii.. saba je lah anak teruna ku yg sorang nih!!

P/s dulu pon ingat nak boh nama Hadif utk Faris ni.. tetiba teringat plak :p

nadnye said...

kalau gigit benda lain takpe tapi jangan nenen..sakit wooo

Rozy said...

mirah,

yaaa betul..kepala sofa.. geram rr tengok berlubang2..kadang2 dia wat projek masa org xnampak..

norley,
kekkekeke abang ngan kakak faris jadik magsa gak ka? entah2 anak2 yg related dengan hadif nih suka mengigit pa...

kak nad,
dulu kalau hadiff nak gigit nenen dia senyum dulu..so kita leh tarik kuaq cepat2..

Afne said...

waahhh hadiff.. nk test gigi tajam ke tak ekkk. zaman hana dulu afne dh puas kena gigit. diorg ntah cam tetiba je.. bkn kita mrh ke apa. dtg2 trs gigit lutut/lengan/kaki ibu huhu..

Rozy said...

Afne,
entah budak2 nih ingat kalau nak manja2 kena geget2 ka paa kann..

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

tikus besar!!!!

Rozy said...

ija..tikuss 2 kaki yg sanagt besar!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...