K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Thursday, May 6, 2010

BiLa dAkCiK TaKmO bALiK

Adakah anda hadapi apa yg saya hadapi almost everyday?
Budak kecik prefer bermain dengan kakak2 dan Abang Aiman (anak2 pengasuh) dari balik umah.
This is what happening to me...susahnya nak ajak balik.
I don't mind if my house just few block from there, tp kalau kena nek keta bagai..
yeah, i have to be creative sort of way tuk bawak dia balik.
Nangis dia macam kena dera laks..

Dah maghrib sayang ooiii.. Ummi had to rush... you can't forever play outside.

4 comments:

mommyYen said...

sbr ya,memang anak2 cmtu..pakata u cuba ni."nak g beli eskrim tak?"..mesti dia terus nak balik..hehe

Rozy said...

mommyyen,
no aiskrim for hadiff yet... kang cm tipu dia laks kan

Afne said...

alahai siannya tgk rata airmata kt muka tu.. esok main lg ye hadif bolat ;)

mamanoa said...

uloh...cian hadiff bolatt..xpaaa..xpaa..imran pun selalu aunty buat mcm tu..
seku selalu buat xlayan jer kalu anak aku melalak dlm keta..hahhahah lelamer diam ler sendiri..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...