K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Thursday, May 20, 2010

SLEePiNg BaBy pRoDuCtioN sILk RS

I was looking for something feminine and luxurious untuk dipakai masa kenduri dan raya (did I mention to you yg me dah kena New Baby Syndrome? LOL).. Stumbling over a very good offer kat MBW, on this ring sling.. Sleeping Baby Production Silk RS, Size small 71". Golden pink in 3 stripes. The colour is lovely and the size fit me perfectly..

So apalagi.. money transferred and now I am the new owner of this btful sling... cam xsabaq lak nak pakai nanti... Baju raya tahun ni konpem cari shade yg suit dengan sling baru ahkak ini..

Action pic? Memang xdak laa kan as waiting for the new baby to come out..
Tak keluar lagi dah ada 4 new carriers waiting.. gilerr betull!

Updated stash as at today
Ring sling
1- DIY Batik
2- Jumpsacbaby Kiwi
3- Mamaway (menang contest yeay!!)
4- Sleeping Baby Production Custom Silk

Pouch
1- Mom's Little Closet
2- Littlepods

Soft Structure Carrier
1- Boba Organic Chestnut

Wrap
1- Natibaby Cyprus

Mei Tai
Belum ada lagi.. tp dah termiss Freehand Mei Tai idaman kalbu.. huhuhuhu

9 comments:

Afne said...

perrgghhh hang mmg kemaruk bw products. ku jeles mu tau dak?!

Pah Zarihan said...

mmg sah NBS hahaha...
wrap lix tu takmo amik ka...
mt tunggu baby besaq skit, amik yg paling cun terus...fh tu takut takleh pakai lama kan hehe...

Rozy said...

Pah,

bukan xberkenan dengan wrap lix, tp beza dengan new wrap baru rm30, better tambah lagi 30 beli yg baru dan design lain yg lg cun.. ;-)

Rozy said...

Afne,

ni semua pah punya pasal laa asik racun aku!!

Rozy said...
This comment has been removed by the author.
m@Ri@ said...

bestnya byk BW..

k.mieja said...

cantek kaler nie:):)

~dYaHaHa~ said...

salam sis..i am 1 of ur blog follower...hehe..minat dgn baby wearing jgk..nak tnya, kot2 boley ajar cara nak DIY ring sling guna batik lepas...huhu...

amormie007@gmail.com

ninarif said...

amboi rozy.. stash dia mcm nak dpt anak kembaq.. saja la nak perapi.. dah ada stretchy wrap ka untuk newborn (ce pinjam kat evy.. dia ada 2 DIY.. x panas pun hahaha)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...