K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Monday, May 10, 2010

HaPpY MoThErS DaY!!

Me : "Hmm..xdak ka org nak wish Happy Mothers Day kat saya?"
Mr Asben : "Hadiff kecik lagi, mana dia tau nak wish camna"
Me : " Sayang takmo wish kaa?"
Mr Asben : "Sayang bukan mak saya... watpa saya wish..kalau Hari Bini, saya wishlaa Selamat Hari Bini"
Dalam hati : Hmm betul gak...

So end up no Happy Mothers Day wishes for me except from my bloggers friend and few of my FB friends.

Nevertheless, I do feel appreciated with all the wishes..though my Hadiff called me Ummi not Ibu or Mother (banyak songeh nih).

Eventhough dah terlambat (already passed 12 laa), me want to wish all the mothers out there Happy Mothers day!!!

5 comments:

Hana Seman said...

Happy Ummi's day Rozy!!!

Rozy said...

Happy Ibu's day Hana!!!

Dayah said...

selamat hari ibu Rozy...mcm suami dayah pun, mmg jenis kita nak kena peringat.anak pun bukan nak faham lagi.dia ikut je la apa yang abi dia ajaq dia cakap n nyanyi..

Rozy said...

Heheheh betul tu Dayah... dah bersalin ka lom nih? suspen ja..

kakyong said...

selamat hari ibu rozy..
suamiku pun tak amik port ak wish hari ibu.. ingatkan leh la rehar2.. rupanya dia dah plan pg2 g mancing dgn jiran sbelah... huhhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...