K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Thursday, May 6, 2010

TeTiBa tErInGiN NaK SLInG Bag

Tu laa asik buang masa (buang masa?) kat MBW forum, tersangkut laks dengan crossbody sling bag..betul gak dengan nak BW lagi..camna nak maintain keanggunan asik kehulu ke hilir dengan backpack deuter merah tu jaa... heheheh (walaupun most of the time, Mr Asben yg bawak kannn)..

Teringin nak cari beg yg macam kat bawah nih
Specs:
-crossbody sling
-besaq (sebab nak sumbat CD, cloth wipes, enpon, purse and if possible sekali dengan DSLR Mr Asben sekali)
- Not too fancy
- Durable
-and most importantly affordable laaa kann...


macam ni?
or macam messenger bag yg selebriti ni pakai?

3 comments:

Pah Zarihan said...

ini dah tahap parah hehehe..
takpa nanti aku pi cr kat pdg besaq..kalo rm10 aku bli kat hang sama no hehehe

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

i found Zara bag sebijik cam katie pakai tu, but warna kelabu green. surely cheaper la dr apa brand katie pakai tu.

Rozy said...

ish..ish..pah,
memang kompem aku dah parah nih..
hang jumpa yg lawo2 dan murah, beli kat aku satu naa..

ija,
santekk kan beg yg katie pakai tu kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...