K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Wednesday, September 29, 2010

ArIfA DaLiLaH bIrThDaY PaRtY

Sabtu lepas, saya dapat jemputan dari Min tuk menghadiri majlis hari jadi anak dara dia di rumahnya di Bertam. Memang dah lama dah tak dapat jemputan majlis macamni. Plus it is a good time for HadiffBolat tuk main2 dengan rakan sebaya if there's any. Tersesat jugak sikit sebab I was over confident siap tak print peta dan hafal alamat. Plan nak sampai sebelum Dalila potong kek tapi tak sempat sebab budak2 tu tidoq.

Sampai sana jumpa dengan Dayah, antara blogger terawal yang saya kenal dan juga sahabat susuibu.com. First time jumpa dengan empunya nama Min dan si cute itu. Dan statement pertama dari Min "Akak nampak tinggi dan besar"..Aisey Min, termalu lak ahkak ni..hehehhe. Birthday girl macam takdak mood ja tapi still maintain posing bila ambil gambar. :-). Then jumpa Sarah another happy and family oriented blogger and juga kenal dengan mamaAleeya yg rupanya tinggal setaman dengan saya.. Kecik ja kan dunia ni.

HadiffBolat macam biasalaa, happy sangat especially bila dapat belon. Gosh, rasa macam hilang sabar bila belon Hadiff masuk dalam pinggan orang, terkena orang sana sini and I was relieved bila belon tu pecah..hahahahahha.

Kami tak beria sangat makan sebab baru lepas lunch ja kat rumah (piknik bawah pokok depan rumah tepi bendang dengan angin sepoi2 bahasa dengan lauk sedap makcik masak..adeyyy masih terkenang2). Tapi bila nak balik ja husband Min titipkan bungkusan nasik tuk bawak pulang. Wahhh rezeki rezeki. Sedap lak tu.


susahnya nak dapat gambaq yg cantik dengan budak2 ni


Terima kasih Min atas jemputan. Seronok jumpa Dayah, Sara dan MamaAleeya.

Harap Dalila suka hadiah yang Aunty bagi.




3 comments:

myshamiera ventures said...

dunia nie kcik je..tak sngka kita dok setaman gan akak..nnt leh la jumpa selalu yer..hii.hii

ibu_Arifa said...

terima kasih kak rozy sekeluarga krn sudi dtg majlis kami ni..suka sgt dapat jumpa akak, hadif dan baby husna haritu.

hihi..sorry lah kak rozy..mmg tak sangka kak rozy ni tinggi..dok tgk gambar dlm blog jer sblm ni..maaf yer kak rozy..

terima kasih dgn hadiah tu kak..bukan Dalila saja suka..kami pun suka :)

Dayah said...

sudash keluar entry birthday.susah nak dpt gambaq kita semua dlm keadaan bersedia..mcm2 gaya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...