K.A.W.A.N-K.A.W.A.N.K.U

Monday, September 6, 2010

PrOjEk SiRkUt rAyA

Rentetan n3 sirkut (read: biskut) raya di SINI
projek biskut raya yang paling simple di seantero dunia dah selesai.
dapatlaa 2 jenis dengan menggunakan bahan2 yang telah sedia ada di dalam stor rumah.
Bahan2 belen buat kuih raya tahun lepas..tp masih tak expired ya kawan-kawan.
Biskut cornflakes madu dan bubble rice cekelat hentam kromo.

Resepi?
saya memang xmeasure bahan2 kalau sirkut camni..
main agak2 dah campak2 ja...
tapi memang senang ahhh buat..dan cepat.
projek sirkut ni sesuai tuk oramg yang ada anak kecik yang raaaaaaaaaaaajinn sangat nak tolong sama.honey cornflakes with toasted almond and raisin

chOcolatey bubble rice with colourful sugar rice

Bila nama biskut dalam bahasa inggeris, terus nampak cam hebat sangat.. yaa o o ja..

Saya ingin mengambil kesempatan ini nak ucapkan
Selamat Hari Raya kepada kawan blogger dan silent reader saya <--ada ker?..
Kalau balik kampung tu drive defensively, be alert so that can arrive safely ke kampung ya.. from Rozy, Arry, HadiffBolat dan BabyHusna.

6 comments:

makcikrehan said...

kagum!
gigih tau buat kuih raya dgn baby-baby kecik ni ha...

Rozy said...

makcik,

kuih simple2 leh rr... tu pun harap laki tolong..kekekek

Afne said...

afne tak buat kuih pape tahun ni..

slmt hari raya maaf zahir batin. maaf andai sepanjang kita kenal (alam maya) ni ada buat rozy kecik hati atau mkn hati.

Nuroll said...

huhuhu...syabas...kita kuih tjuk jer.....

Rozy said...

Afne,

Selamat Hari Rya ye... safe drive balik kg.

N,
Preggie mom biasalaaa... nak wat apa pun mesti tunjuk ja kann.. nak relek2 ja.

kakyong said...

2-2 pun sedap...
ni kena buat 1 hari sblm raya.... tak leh buat awal2... siap depa 3 org dok balun.. kalo letak tinggi2 pun depa dah pandai panjat2.. huhuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...